zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportStrijdend Set-Up HS 1 verliest

Strijdend Set-Up HS 1 verliest

-

Vandaag stond de wedstrijd tegen Sudosa-Desto HS2 op het programma. Set-Up reisde al vroeg af naar Assen om daar te spelen tegen een verbeterd Sudosa t.o.v. vorig jaar. Sudosa doet de laatste tijd goede zaken en staat momenteel 4e in de Heren 1e divisie A. Set-Up neemt door het 4-0 verlies van deze wedstrijd de 11e plek in.
 

De eerste set begon Sudosa met een goede servicedruk en wist passlijn van Set-Up flink onder druk te zetten. Ons side-out spel werd ontregeld en met in het midden van de set een 15-4 achterstand was dit niet meer te herstellen. Richting het einde van de set werd steeds beter omgegaan met deze druk en wist Set-Up nog een paar mooie ballen bij de tegenstander op de grond te plaatsen, maar dit spel was lang niet genoeg om het Sudosa het ook maar een beetje moeilijk te maken. Deze set werd verloren met 25-13.


De tweede set ging al iets beter, maar toch liep Set-Up de hele set 2/3 punten achter en wist dit niet meer om te buigen. Deze set werd gestart met bijna dezelfde opstelling als de 1e set, alleen de diagonaal positie kende een wissel, doordat Gerco erin kwam voor Henry. Ook deze set ging naar Assen met 25-21


De derde set kende wat wisselingen en Remco Bultman bracht Louren en Gerco vanaf het begin van deze set. De hele set liep Set-Up 2 punten voor en het leek een ommekeer in de wedstrijd te worden, maar Set-Up had moeite boven de 20 om het af te maken. Een 23-21 voorsprong werd weggegeven aan Sudosa met een 27-25 verlies. Een 3-0 achterstand, dus gebrand om de laatste set te pakken.


De vierde set kwam Cas voor Jakob op midden en mocht Henry weer terug op diagonaal. Ook Joël mocht de plek van Bart innemen op de passer-loper positie en met deze opstelling werd geknokt voor het laatste puntje van de wedstrijd. Er was prima spel te zien, maar Set-Up kon buiten de sprongservice van Louren geen lange series maken, waardoor er geen gat werd geslagen. Een setstand van 25-22 voor Sudosa resulteerde dus in een 4-0 nederlaag voor Set-Up.


Zaterdag 18 november staat de volgende wedstrijd op het programma tegen de koploper Dros-Alterno HS1. We gaan om 19:00 uur voor een mooi resultaat strijden in de altijd bruisende Oosterholthoeve.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen