Succesvolle week voor de Deltaruiters.

De Deltaruiters waren de afgelopen week weer op vele fronten actief. Diverse ruiters wisten met prijzen thuis te komen.

Maxime van Dijk startte woensdag met Coelenhage Parco in Wezep bij de Turfhorstbokaal in de klasse B. Zij werden daar in de 2e proef 1e met 214,5 punt. Helaas mochten zij net niet door naar de finale. Donderdag startte Maxime van Dijk met Beukenoord’s Baquebeau in de klasse L2. In de 1e proef werden zij 2e met 206 punt en in de 2e proef werden ze 1e met 215 punt. Zij mochten s’avonds starten in de finale. Daar werden ze 3e met een percentage van 67%.
Ook Aniek Holtland startte in Wezep. Zij had succes met haar pony DiCaprio in de klasse L1. De eerste proef was goed voor een tweede prijs met 199,5 punt, met haar tweede proef werden ze derde met 200,5 punt. Ook deze combinatie mocht finale rijden.
Afgelopen zaterdag werd er in Genemuiden een springwedstrijd voor paarden en pony’s georganiseerd. Jenita Koetsier en Kim Spronk startten beiden in de klasse B, categorie C.
Kim werd met Ashley 1e in het eerste parcours met 82 stijlpunten en Jenita met Joyce werd tweede. Bij het tweede parcours werden de rollen omgedraaid en werd Jenita eerste en Kim won hier een tweede prijs. Kim en Ashley deden eerder die week nog mee met een groot springconcours in Marienheem, in een groot en sterk deelnemersveld wist Kim een mooie 8e plek te behalen.
Zaterdagmiddag kwamen in Genemuiden de paarden aan bod. Hans Doorn startte zijn merrie Durjaya in klasse L. Deze combinatie behaalde een 1e prijs met een supersnelle tijd van 33,59 seconden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*