Tafeltennisteam Kampenion verliest van Alkmaar

© Gert-Jan de Lange
© Gert-Jan de Lange

“Bij Alkmaar begint de victorie” geldt ditmaal zeker niet voor het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion. Afgelopen zaterdag ontving team 1 koploper Ping Pong Alkmaar 1. Dat team is in 2018 opgericht door Mark Smith, één van de huidige spelers die overigens niet in actie kwam. Smith speelde recentelijk nog eredivisie net als teamgenoot John Scott die wel meedeed vanmiddag, met aan zijn zijde Jean Paul Montanus en Kento Nomura.

Team 1 zette aan het eind van de middag een stand van 3 – 7 op de borden. De spelers verkochten hun huid duur, maar de tegenstander was (als team) gewoon te sterk. Kento Nomura bleek de tegenstander tegen wie wat te halen viel en dat deden achtereenvolgens Mark Hankel, Gert-Jan de Lange en Julian Plette dan ook. Geen van hen hoefde een game af te staan tegen de penholder Nomura.

Het publiek zag een mooie tafeltenniswedstrijd die middag. Mooi ook om een speler als Scott te zien spelen. Kampenion speelde goed, maar twee van de drie tegenstanders waren beter (Scott) of net ietsje beter (Montanus). Door de nederlaag moet team 1 langzaam maar zeker naar onderen kijken. Komende zaterdag gaat het in Amsterdam op bezoek bij US 1.

Het eerste jeugdteam won met 4 – 6 van ONI 1
in Wijchen. Luuk Regterschot won al zijn drie partijen en Jannick van den Broek twee. Samen wonnen zij het dubbelspel. Jarno van den Heuvel, die zich op zaterdag moeilijk kan vrijmaken, was er niet bij.
De volgende wedstrijd is komende zaterdag thuis tegen Assen dat ruim bovenaan staat.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.