Team Nikai 4 Life zamelt € 36.195 in met beklimming van de Stelvio

Foto van auteur

Team Nikai 4 Life heeft afgelopen zaterdag 3 september zichzelf overwonnen en daarmee   € 36.195 euro ingezameld voor onderzoek naar (kinder) kanker.

Passo del Stelvio, 21.1 kilometer en finish op 2.758m, was het decor van deze ultieme beklimming. Teamleden hebben zich afgelopen maanden voorbereid en laten sponsoren voor deze uitdagende challenge en daarmee maar liefst 36.195 euro ingezameld voor vernieuwend en vooruitstrevend wetenschappelijk onderzoek naar (kinder)kanker. (50% Stichting Nikai 4 Life/50% Barcode for life)

In het centrum van Bormio klonk om klokslag 8 uur het startschot van de Stelvio for Life voor de 13 wandelaars en de XXL Fietser (108km). Anderhalf uur later gevolgd door de 3 fietsers en 1 hardloper.

De sportieve uitdaging met zijn 37 haardspeldbochten vergde an sich al veel van elke deelnemers. En met het verhaal van Nikai, en ieder met zijn eigen verhaal, in het achterhoofd, was de tocht voor velen ook een emotionele happening. Dit ook omdat de groep aan de vooravond van de tocht via een video boodschap werd bedankt door voor hun inzet door hoofdonderzoeker Jarno Drost van het Prinses Máxima centrum.

De voldoening was dan ook overweldigend toen iedereen zich in zijn eigen tempo door de laatste zware 3 kilometers hadden geworsteld en over de finish ging en werd verwelkomd door het geweldige organisatie van deze challenge.

Team Nikai 4 Life is niet alleen trots, maar ook vereerd omdat ze op de avond na de finish direct werden uitgenodigd om deel te nemen aan Stelvio for Life editie 2023.

Dus is dit iets voor jou, meld je dan snel aan bij Team Nikai 4 Life, want er zijn maar beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

HartVoorBurkina

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: