donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportTegenstand vanuit Zwolle voor H. van Dieren Set-Up heren

Tegenstand vanuit Zwolle voor H. van Dieren Set-Up heren

-

Afgelopen zaterdag mocht Set-Up de tweede wedstrijd van het seizoen spelen in eigen vertrouwde Oosterholthoeve. De tegenstander was C.S.V. HS 1 en dit is geen onbekende ploeg voor Set-Up. In de voorbereiding kwam men elkaar al tegen bij het palingtoernooi. Door de vertraging in de wedstrijd zat er tijdens de eerste set al lekker veel publiek op de tribune. Alleen was het dit keer niet alleen ons eigen vertrouwde publiek, maar ook dat van Zwolle was aanwezig vanwege de wedstrijd van Set-Up heren 3 wat ook tegen C.S.V. speelde.

De eerste set begon gelijk op, maar de tegenstander begon toch een voorsprong te krijgen. Zo verliep de rest van de set ook met een voorsprong voor C.S.V.. Toch wist Set-Up de motivatie en energie terug te vinden om de achterstand in te halen. Winst voor Set-Up met 28-26.

De tweede set was het enthousiasme van de eerste set weer aanwezig, hierdoor begon Set-Up sterk met een goede voorsprong. Halverwege de set begon men weer gelijk te lopen, maar dit hield Set-Up niet tegen. De libero van C.S.V. wist hemzelf ook nog een gele kaart te pakken na een onenigheid met de scheids, dit was weer eens iets anders dan dat Set-Up’s eigen libero een kaart wist te pakken. De gele kaart bracht voor Set-Up en het publiek weer genoeg energie om de set af te maken. Na een paar mooi gespeelde ballen op de diagonaal van Henry wist Set-Up deze set af te ronden met een 25-21 winst.

Na ook de derde set goed te zijn begonnen, kwam er door de tegenstander toch weer tegendruk. Set-Up begon slordig te spelen en kwam ook achter te staan. Na een kort praatje van Remco in de time-out dacht men zich weer te herpakken. Door een tactische wissel met de nieuwste aanwinst Serano, kon Set-Up een goede serves druk neerleggen om weer voorop te komen. Helaas was dit niet genoeg om deze set te winnen en ging de set naar C.S.V. met een stand van 24-26.

In de vierde set begonnen de hoofden bij Set-Up een beetje te hangen. Iedereen was teleurgesteld van het verlies van de vorige set. C.S.V. begon voor te lopen met een flinke voorsprong en Set-Up had moeite om C.S.V. bij te houden. Het lukte Set-Up dan ook niet om de voorsprong van C.S.V. in te halen en de set kwam al gauw aan zijn einde met een verlies van 18-25.

Het kwam nu allemaal aan op de laatste set, met het publiek nog steeds schreeuwend op de tribune ging men alles geven om te winnen. Het publiek van C.S.V. was nu ook hard aan het zingen nu de kans er was dat ze gingen winnen. Zo begon C.S.V. sterk in de laatste set en liepen ze ver uit van Set-Up. Na nog enkele pogingen met wisselen bleek dit toch het einde van de wedstrijd te zijn voor Set-Up, C.S.V. won de laatste set met 8-15 en nam zo de overwinning van de wedstrijd met 2-3.

Met toch 2 punten in de broekzak ging iedereen de kantine in om er toch nog een gezellige avond van te maken samen met ons fantastische publiek. Volgende week zaterdag mag Set-Up weer tegen Zwolle, alleen ditmaal tegen het Voorsterslag. Om 16:00 uur speelt Set-Up uit tegen deze hekkensluiter en hoopt men weer punten mee terug te nemen naar IJsselmuiden.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen