Teleurstellend verlies Kampenion

Kampenion 1 is bezig aan een goed debuutseizoen in de derde divisie. Als je na zeven wedstrijden een gemiddelde van bijna 5 punten hebt, dan kan de conclusie nauwelijks anders luiden. In speelronde 8 bood het programma voor team 1 mogelijkheden om goede zaken te doen in de strijd om handhaving. Zelf ging het in Haarlem op bezoek bij nummer laatst Spaarne 1, terwijl de concurrenten HTC 1 en Hilversum 3 elkaar ontmoetten.
Echter, het pakte anders uit: Kampenion slaagde er niet in om ‘de winnaar van speelronde 8’ te worden. Integendeel. Tegen de nummer laatst leed het een teleurstellende 8 – 2 nederlaag. Waar het tot nu toe – met uitzondering van de wedstrijd bij GTTC Groningen – goed presteerde en tenminste 4 punten wist mee te pakken, daar ging het mis in één van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen.
Ivan Hollander en Gert-Jan de Lange wonnen een partij en Ton Ringenier bleef op nul.
Kampenion staat nu gedeeld laatste. A.s. zaterdag speelt het de thuiswedstrijd tegen Hilversum 3, voor beide teams een belangrijke wedstrijd.
Het eerste jeugdteam speelde in Rotterdam 5 – 5 tegen SwordSports 21-up. Wederom was Julian Plette de ‘man van de match’ met drie punten. Danny Bruins en Thomas Niemeijer namen een punt mee naar huis.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673