Theaterkoor Caecilia op zoek naar projectleden

Foto van auteur

Heb je altijd al eens op het podium willen stralen?

Zo begint de oproep die theaterkoor Caecilia doet voor mensen die het leuk vinden om mee te werken aan de musical Amerika Amerika. Op 14, 15 en 16 november wordt deze musical opgevoerd in de Stadsgehoorzaal in Kampen.

Amerika Amerika is een Nederlandse musical geschreven door Jos Brink en zijn partner Frank Sanders. De eerste opvoering was op 15 oktober 1981. De aan deze musical gegeven werktitel was Bootshow. Het verhaal speelt zich af in 1939, even voordat Duitse troepen Warschau binnenvallen, aan boord van de Nieuw Amsterdam, een schip van de Holland-Amerika Lijn.
Wie houdt van zingen en muziektheater is bij deze productie op de juiste plaats. Theaterkoor Caecilia biedt iedereen een kans om mee te werken aan deze voorstelling. Voor hen die niet direct lid willen worden van de verenging bestaat de mogelijkheid om mee te doen als projectlid. Dit is een lidmaatschap alleen tijdens de voorbereidingen op en opvoering van de musical. Een ideale mogelijkheid om te ontdekken of muziektheater iets is wat bij je past, aldus voorzitter Jan Hollander. Geen andere verplichtingen, alleen maar genieten en stralen! Er is plaats voor ongeveer 15 mensen. Voor meer informatie zie de website www.theaterkoorcaecilia.nl, mail naar gekevanmierlo@home.nl of bel 038-3313786.

Projectleden Caecilia

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: