woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurTheaterkoor Caecilia speelt ‘9 to 5 de musical’

Theaterkoor Caecilia speelt ‘9 to 5 de musical’

-

Op 24, 25 en 26 november speelt Theaterkoor Caecilia de komedie musical ‘9 to 5’ in Stadsgehoorzaal Kampen. Met muziek van Dolly Parton, een geweldig live orkest en swingende muziek is dit een voorstelling die u niet wilt missen.

Na het succes van musical The Wiz in 2022, hebben de leden van Theaterkoor Caecilia zich gestort op een nieuwe productie. De keuze is gevallen op het actuele verhaal wat ‘9 to 5’ ons vertelt.

De musical vertelt het verhaal van Violet, Doralee en Judy. Alle drie zijn zij werkzaam bij Consolidated Industries in New York rond 1979. Judy, een vrouw die voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt wordt wegwijs gemaakt door de ervaren Violet en de aantrekkelijke secretaresse Doralee. Ze werken onder leiding van de egoïstische en seksistische Mr. Hart. Na verschillende momenten van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, smeden de vrouwen een plan om hun baas tot inkeer te brengen. Terwijl Mr. Hart niet op kantoor is runt het drietal het bedrijf met arbeidsvoorwaarden die anno vandaag nog steeds een fantasie zijn voor de meeste vrouwen: arbeidsflexibiliteit en gelijke lonen. Of ze wegkomen met hun snode plannen en of Mr. Heart zich zomaar gewonnen geeft zal je meemaken tijdens deze musical vol hits van Dolly Parton.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Op zondag wordt er een middagvoorstelling gespeeld.

Ingezonden door: Theaterkoor Caecilia

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen