Theatervoorstellingen bij Quintus

In de maand april kun je kijken naar twee hilarische en spannende theatervoorstellingen bij Quintus, Vloeddijk 38, Kampen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk en gratis! Dus noteer in je agenda en kom langs!

Op woensdag 22 april om 15.30 uur speelt Showtime (6 t/m 9 jaar) de musical ‘BEROEMD!’ Een voorstelling over twee groepen zangeressen. De ene groep zingt prachtig, terwijl de andere groep behoorlijk vals zingt. De ene groep danst heel goed, terwijl de andere groep geen ritme gevoel heeft. Maar er is nog een verschil. De ene groep die alles zo goed kan, maakt onderling heel veel ruzie, terwijl de andere groep het ontzettend gezellig samen heeft! Als dat maar goed gaat…! Een leuke, maar ook spannende voorstelling!

De leerlingen van Showtime (9 t/m 12 jaar) spelen op woensdag 29 april om 15.30 uur de musical ‘dat doe ik ECHT niet!’. Op verzoek van de leerlingen is een bewerking gemaakt van het boek ‘dat eet ik echt niet!’ van Iris Boter. De musical gaat over een meisje Anouk die verplicht bij haar Tante Mien moet wonen, omdat haar moeder een aantal weken voor haar werk naar Parijs gaat. Tante Mien! Die tante die tussen de spruiten, koeien en rare plattelandsmeiden woont! Uiteindelijk schieten haar oude stadsvriendinnen te hulp… Groene haren, koeienstront, verdwalen… Was dit een slimme beslissing? Een leuke, vrolijke voorstelling met een spannende ontknoping in het bos!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*