Tiende aflevering van kunstprogramma Weerloze Waarden

weerloze waarden afl 10Afgelopen januari namen cameraman Kees Prins en interviewer Carin Koopman de stap: het produceren van een kunstprogramma onder de titel ”Weerloze Waarden”.

De videofilms worden via de digitale zender kampenonline.com gepubliceerd en zijn ook te bekijken op een eigen Youtube-account Weerloze Waarden. Bijna één jaar en tien afleveringen verder, kan gesteld worden dat het programma in een behoefte voorziet. Gemiddeld wordt een aflevering 90 keer bekeken. Dat is veel voor een programma met items over kunst en cultuur in Kampen.

Absolute topper in 2014 was aflevering 6 over de tentoonstelling Woord en D(r)aad in het SNS historisch centrum. Deze film werd tot nu toe 219 keer bekeken. In de jongste aflevering, nummer tien, vertelt kunsthistoricus Geraart Westerink over (Weder-) Opbouwarchitectuur in Kampen.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een video  over het Speelgoedkabinet van Herman Diender aan de Bovennieuwstraat. Deze film wordt eind december gepubliceerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*