t’Jazzezz speelt bij Jazzclub Kampen

Zondag 11 januari opent Jazzclub Kampen het nieuwe jaar met een optreden van t’Jazzezz. Van 16u00 tot 18u00 kan iedereen voor €7 komen genieten van oude stijl jazz in De Vier aan de IJsselkade. Donateurs betalen slechts €5.

Jazzclub Kampen is vijftien jaar geleden opgericht door drie muziekliefhebbers. Elke tweede zondag van de maand organiseren ze een Jazzmiddag. Hiervoor hebben ze De Vier Jaargetijden aan de IJsselkade 59 als uitvalsbasis. Het restaurant heeft zelfs een speciaal Jazzclubmenu dat men kan reserveren.

Op de maandelijkse Jazzmiddag komt een jazzformatie optreden en zondag 11 januari wordt aan de IJsselkade een zesmansorkest uit de regio Nijmegen verwelkomd. t’Jazzezz noemt de jazzformatie zich en zij heeft de New Orleans Jazz als stijl. Ook moderne muziek kan dit gezelschap spelen op hun rijke instrumentarium: trompet, trombone, klarinet/saxofoon, banjo, tuba en slagwerk. Vocaal staan ze eveneens hun mannetje en ze spelen van rustige achtergrondmuziek tot dansnummers waarbij mensen worden verleid van hun stoel te komen.

Iedereen is welkom om zondagmiddag het jaar swingend in te luiden. De toegangsprijs is voor donateurs van de Jazzclub twee Euri goedkoper. De bezoekers van de Jazzmiddag komen uit de wijde regio, van Zwolle tot Apeldoorn. Zoals Kampen haar IJsselkade heeft, zo kent Nijmegen, waar t’Jazzezz vandaan komt, haar Waalkade. Misschien komen er dus zelfs bezoekers over de rivier afzakken van de Waal naar de IJssel.

t'Jazzezz

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*