dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeColumnsTolerantie...

Tolerantie…

-

Zondag 8 september 2013, de dag des Heeren. Beide dames, gestoken in 60er jaren look en een swingend paar voor de begraafplaats van de Hervormde Kerk in het dorp Midsland (1290 inwoners), Terschelling.

Zo kan het ook als mensen met een brede visie elkaars principes respecteren. Dit in schril contrast met de “interkerkelijke IJsselpraise” op het van Heutszplein van zondag 28 juli jl., georganiseerd door horeca- en andere bedrijven, met medewerking van de Christian Motorcyclists Association (CMA). Kampen dat de grote broek aantrekt en tientallen miljoenen gemeenschapsgeld over de balk gooit voor prestigeprojecten en aan de andere kant pas een vergunning verleent als er een praisedienst aan gekoppeld wordt.
Hoezo Kampen merkbaar beter als prachtige initiatieven vanuit de burgerij een behoudend dogma worden opgelegd of helemaal niet worden geaccepteerd?!

tolerantie

Midsland, een dorp met bijna 1300 inwoners waar al 25 jaar, ook op zondag, in goede harmonie en rekening houdend met elkaars levensovertuigingen een succesvol evenement plaats vindt, is een schoolvoorbeeld voor ons 40 keer grotere Kampen. En in dat dorp op zondag……., een behoudende Kampenaar, die tot over de oren rood kleurde. Hij die zonder zonde is…

Ingezonden door Herman Bres

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen