Trainer tweede elftal Go-Ahead Kampen stopt aan het einde van het seizoen 2016-2017

Trainer Ricardo van der Weerd stopt aan het eind van dit voetbalseizoen als trainer van het Beloftenteam. Hij heeft dit zijn spelersploeg en het bestuur van Go-Ahead Kampen laten weten. De trainer van het tweede elftal kondigt zijn vertrek ruim van tevoren aan zodat de vereniging tijdig op zoek kan naar een opvolger. Het bestuur respecteert zijn beslissing.

Ricardo van der Weerd benadruk dat hij met pijn in het hart tot zijn besluit is gekomen, maar hij constateert dat hij niet blijvend de tijd en energie kan opbrengen die nodig is om de ploeg optimaal te laten functioneren. Tot het einde van het seizoen wil hij zich nog volledig inzetten voor zijn spelers, die hij roemt om de teamspirit. De ploeg heeft de ijzeren wil om zich te handhaven in de reserve hoofdklasse, waar ze onder leiding van Ricardo van der Weerd naar toe zijn gepromoveerd.

Hoewel opgegroeid als KHC-er is Ricardo van der Weerd uitgegroeid tot een rasechte Kowetter, sinds hij achttien jaar geleden voor het eerst zijn opwachting maakte in het eerste elftal.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673