donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeIngezondenTransporteurs Rijden ‘Terug naar Kampen’

Transporteurs Rijden ‘Terug naar Kampen’

-

Sinds kort zijn vijf vrachtauto’s als rijdende reclameborden voor Hanzestad Kampen te zien in heel Nederland. In het kader van de campagne ‘Terug naar Kampen’ hebben verschillende transportondernemers uit Kampen hun trailers beschikbaar gesteld om deze bijzondere promotie mogelijk te maken.

De bedrijven die deelnemen aan deze promotiecampagne zijn Stoel Kampen, IJzerman Kampen, Smit Transport, Jac v.d. Vegt & Zn., en Van Dijk Transport. Zij hebben allemaal de achterkant van een trailer beschikbaar gesteld voor beplakking. Hierdoor kunnen dagelijks op verschillende plekken in het land, zowel op de snelweg als op provinciale wegen, de varende Kamper Kogge bewonderd worden. Deze trailers dragen het motto “ook wij rijden (en varen) graag weer Terug naar Kampen!”.

Terug naar Kampen

Citymarketingorganisatie Kampen Partners wil met een knipoog mensen verleiden om weer eens terug naar Kampen te komen. Volgens directeur Roeland Tameling is de stad en gemeente Kampen er de afgelopen jaren alleen maar mooier op geworden. Op de website www.terugnaarkampen.nl staan allerlei tips om Kampen (weer) te ontdekken, inclusief een mini-documentaire en het Kamper Stedelied. De komende maanden worden er reünies georganiseerd, culturele evenementen met kunstenaars die terug naar Kampen zijn gekomen, en allerlei andere activiteiten om de stad te promoten.

Deze unieke samenwerking tussen de transportondernemers en de citymarketingorganisatie toont de gezamenlijke trots op Kampen en zet de stad op een opvallende manier op de kaart.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen