zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsTraumahelikopter opgeroepen voor ongeval Bovenbroeksweg Kampen

Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval Bovenbroeksweg Kampen

-

in de vroege ochtend van 4 maart, heeft er omstreeks half 2 een ongeval plaatsgevonden op de Bovenbroeksweg in Kampen. De verwondingen van de fietser die hierbij betrokken was, waren.van dien aard, dat er een traumahelikopter opgeroepen werd.

De traumahelikopter werd gecanceld en het slachtoffer is met spoed door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan en de fiets is meegenomen.

UPDATE

Kampenonline heeft contact gehad met een politiewoordvoerder. Het ongeval bleek een eenzijdig ongeluk te zijn. Het slachtoffer is een inwoonster van Kampen.

 

Foto’s: Mitchell Boswijk

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen