Tribute To The Cats Band naar Music Club Kampen

De muziek van The Cats bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden. In 2014 gaat de Tribute To The Cats band dit vieren met drie speciale concerten in het eigen dorp Volendam, maar de band gaat ook uitgebreid het hele land door. Op zaterdag 14 februari 2015 staat de band in de Music Club in Kampen.

catsIn de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.

In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. En dus komen ook ‘Mandy my dear’, ‘Be my day’, ‘Marian’ en ‘Without your love’ voorbij.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.

De voorverkoop start vandaag, vrijdag 5 september.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*