Twee finaleplaatsen en een Kamper record voor Kamper atleten.

 

isalalogoIn aanloop na het NK atletiek in de maand februari, wordt traditioneel het laatste weekend van januari de PEC indoor gehouden in het Omnisport te Apeldoorn. Veel top atleten testen hun vorm, zo ook diverse Isala’96 atleten.

Anneloes de Roo en Lieke Bakker (sinds 1 januari wedstrijdlid voor Isala’96) trapten het spits van op de 60 meter horden. Beide dames zaten in dezelfde series. Anneloes snelde naar een persoonlijk record van 8.94 seconde, terwijl Lieke niet verder kwam dan 9.37. Anneloes dwong met haar tijd een plaats in de finale af. Hier kwam een tijd van 9.13 uit.

Op dezelfde afstand, kwam Jeroen van Veen, na drie jaar afwezigheid weer eens in actie bij de mannen. In de serie snelde hij verrassend naar een tijd van 8.46 seconden. Hiermee dwong hij een plaats in de finale af en stelde hij NK deelname veilig. In de finale, werd er door ieder slordig gelopen, waardoor een tijd van 8.66 op de klokken kwam.

Stephanie Beuling knalde er aan het eind van de dag een dijk van een 400 meter uit. Eind vorig jaar had ze op deze afstand het Kamper record al opgeëist. Met een tijd van 58.43, haalde ze bijna 1.5 seconden van haar oude record af. Hiermee lijkt ze klaar voor het NK.

Daarnaast kwam Lieke Bakker met het hoogspringen tot een hoogte van 1.60. Gejanne Lussenburg wierp de kogel naar 10.93 en Tiny Hellendoorn naar 9.86

Voor uitslagen klikt u: HIER