Twee Maal Gelijk En Eenmaal Winst Voor Bv Reijersdam.

Foto van auteur

De teams van biljartvereniging Reijersdam speelden tweemaal gelijk en eenmaal werd een overwinning geboekt.

Het C2 team van BV Reijersdam geen op bezoek bij Z.B.C. uit Zwolle en het werd een 28-32 overwinning voor de spelers van Reijersdam. Rens Jager leed een onverwachte nederlaag tegen Ger Eikelboom (ZBC), niet eerder had hij verloren van Ger Eikelboom, nu won Eikelboom in 26 beurten, uitslag 12-8. Arend Bossink had het moeilijk tegen Bob Brinkers (ZBC) maar kon toch in 29 beurten winnen, uitslag 8-12. Harry Winkeler speelde een goede partij en won in 25 beurten van Joop van Poorten (ZBC).

Het C3 team van BV Reijersdam speelde in het wijkcentrum Reyersdam een thuiswedstrijd tegen BV Steenwijk en dat werd een gelijkspel van 30-30. Benji van Kleef speelde een uitstekende partij en had slechts 19 beurten nodig om te winnen van Jan Sellis (Steenwijk), uitslag 12-9. Ook Gerrit van Vlijmen speelde een goede partij en hij won in 21 beurten van Wim Vink (Steenwijk), uitslag 12-9. Minder goed ging het deze keer met Wim Kars, hij verloor in 24 beurten van Jim Greven (Steenwijk), uitslag 6-12.

Het dagteam van BV Reijersdam speelde een uitwedstrijd tegen D.O.S./Hattem en ook dat werd een gelijkspel, uitslag 39-39. Gerrit van Vlijmen had weinig in te brengen in de partij tegen Chris Morssink (DOS) en verloor in 20 beurten, uitslag 12-6. Wim Kars won zijn partij maar had wel 34 beurten nodig om te winnen van Bé Vrieze, uitslag 9-12. Johan de Leeuw en Roelof Kiers (DOS) maakten er een lange partij van en na 43 beurten kwam Roelof Kiers als winnaar naar voren, uitslag 12-9. Ben Wielandt speelde een prima partij en had slechts 22 beurten nodig om te winnen van Willem Jonkers (DOS), uitslag 6-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:
Woensdag 23 november – C2 – Reijersdam – Trefkoele, aanvang 19.30 uur.
Donderdag 24 november- Dagteam Reijersdam – De Boerhoorn, aanvang 13.30 uur.

Gerelateerde Berichten

%d bloggers liken dit: