Twee unieke shows in ’t Ukien

Unieke kerstshow van The Doors Alive in ‘t Ukien.

TheDoorsAlive (2)Op donderdag 18 december organiseert cultureel podium ’t Ukien in samenwerking met het Zwolse poppodium Hedon een unieke kerstshow van The Doors Alive. Deze band uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nummer 1 tributeband van de legendarische groep The Doors.

The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel. Ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van The Doors in de sixties. Tijdens deze kerstshow zullen alle hits voorbij komen, zoals nummers als Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm en The End. Zanger Willie heeft zijn uiterlijk en houding mee, maar ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison. Om het authentieke geluid te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten als de bandleden van The Doors zelf.

Het voorprogramma is in handen van de Zwitserse band Dirty Sound Magnet. Deze band brengt vernieuwing in een wereld vol grote talenten door hun eigen stijl te volgen. Critici vergelijken de band met de grote namen van de rockhistorie. Van Led Zeppelin tot Jeff Buckley naar The Beatles, Jimi Hendrix en weer terug.

Kaarten voor dit speciale concert op 18 december zijn te koop voor 20 euro via de website van ’t Ukien, maar ook bij Blue Music en De Fantast. De zaal gaat open om 20.45 uur. Vooraf kun je ook nog aanschuiven bij het eetcafé. Hiervoor betaal je 9 euro en reserveren kan per e-mail via info@ukien.nl. Meer informatie is te vinden op Ukien.nl.

BN’ers achter draaitafel bij Manuel & Géza Show in ‘t Ukien.

Manuel & GézaManuel Broekman en Géza Weisz zijn niet weg te denken van de Nederlandse televisie, maar inmiddels zijn ook in menig podia te vinden. Met hun de Manuel & Géza Show, reizen ze het hele land door. Op vrijdag 19 december staan ze met de lekkerste dansplaten in cultureel podium ’t Ukien.

Manuel Broekman is bekend als presentator van Spuiten en Slikken en speelt in de serie Verliefd op Ibiza. Na zijn rol in Voetbalvrouwen is hij vooral te zien geweest in bioscoopfilms, zoals ‘Feuten: Het Feestje’ en Sterke Verhalen, en deed hij mee aan Expeditie Robinson 2014. Acteur en presentator Géza Weisz is bekend van de film Alleen Maar nette Mensen en het programma Expeditie Robinson 2013. Hij speelt in de series Verliefd op Ibiza en Bluf en hij vertolkt de rol van Wiplala in de gelijknamige familiefilm die momenteel draait in de bioscoop.

De Manuel & Géza Show wordt georganiseerd door cultureel podium ’t Ukien in samenwerking met Nooit Meer Slapen. Het dance-event met een kersttintje is toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar. Tickets zijn voor € 7,50 in de voorverkoop te koop bij Blue Music, De Fantast en de website van ’t Ukien. Kaarten aan de deur kosten 10 euro. Meer informatie is te vinden op Ukien.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*