Tweede boek uitgekomen van Kamperse Theresia Rook

Liefdevolle gedichten soms met een kwinkslag, dan weer serieus soms over ziek zijn en een aantal religieus. Gedichten over engelen, engelen voor jou maar ook korte verhalen over liefde en over trouw Theresia heeft de pen als gereedschap om haar gevoelswereld op papier te zetten.

engelen-voor-jou-2Niet altijd is het mogelijk om mondeling dat te verwoorden wat je zo diep van binnen kan raken, maar op papier en in dichtvorm lijkt de wereld ineens bereikbaar. Vanaf 1985 zijn er vele liefdevolle gedichten bewaard gebleven over vriendschap en engelen, maar ook over ziek zijn en het leven in het algemeen. Door de jaren heen heeft de schrijfster een aantal van deze gedichten en teksten via een nieuwsbrief openbaar gemaakt.

De positieve reacties en het verzoek om al haar teksten te mogen lezen hebben ertoe geleid dat deze waardevolle bundel tot stand is gekomen. De bundel is te koop bij Firma Th Goosen aan het Penningkruid en Oudestraat en bij Bos boekhandel in Kampen. Of u stuurt een email aan info@klankdruppels.nl zodat u de bundel bij de auteur zelf koopt.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*