Tweede plaatsingswedstrijd voor Wilhelmina/YGV goed verlopen.

Wilhelmina

De tweede plaatsingswedstrijd voor de DE teams in Heino is voor de teams van Wilhelmina/YGV goed verlopen.ijgv

Zaterdagochtend zette het E.junioren team Naomi Barneveld, Noa Boudewijn en Isabel Goosen een prima oefening neer die hoog werd gewaardeerd door de jury. Met 26 punten wonnen zij de gouden medaille.

Bij de pupillen liet het team Annelijn Kwakkel, Anne Wil Barneveld en Hellen Hoksbergen een prima oefening zien. Helaas door een aftrek van 0.6 punten (tijdsfout) vielen zij net buiten de prijzen en werden ze 5e.
Het trio Demi Dietrich,Eline Hanekamp en Annemijn liet een super goede oefening zien. Met de hoogste dag-score van maar liefst 26.700 wonnen zij een mooie gouden medaille.

Het damespaar E.senioren maakte op de eerste wedstrijd jammer genoeg een grote fout maar hielden zij de concentratie goed vast. Als eerste paar in hun categorie op vloer zetten zij direct een niet meer in te halen score neer. Het verdienen van een gouden medaille in een deelnemersveld van 20 teams is een prima prestatie.

Helaas moest één team zich afgelopen zaterdag wegens ziekte afmelden. Wel zijn alle 5 teams door naar de regiofinale van 7 maart in Rijssen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*