Uitbreiding technische staf Kampen1 (V.V.Kampen)

vvkampen

Zo vlak voordat de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer in volle gang komt is er nog goed nieuws te melden vanaf sportpark De Maten.

Vanaf komend seizoen zullen hoofdtrainer Arjan ten Hove en Assistent trainer Raymond Goosen namelijk ondersteuning krijgen van Serkan Eyiis. Eyiis is al jaren spelend lid van de club en dus voor iedereen een bekend gezicht. Na wat verkennende gesprekken van beide kanten was het dan ook al vrij snel een uitgemaakte zaak.

Eyiis geeft aan dat hij al langere tijd met het idee rondliep om zich meer op het trainerschap te gaan richten. “Ik merk dat ik nu op een leeftijd kom dat ik meer voldoening haal uit het coachen van spelers om zo een overwinning te behalen dan dat ik zelf het winnende doelpunt scoor. Ik achtte de tijd dus rijp om hier een stap in te zetten”.

Ten Hove en Eyiis spraken elkaar gedurende het afgelopen seizoen regelmatig, ook over voetbaltechnische zaken. “VV Kampen is een wat kleinere vereniging met een hele open structuur. Je legt makkelijk contact met iedereen, zo ook met Arjan. De prettige gesprekken die we hebben gevoerd, onder andere over de ontwikkelingen binnen het 1e elftal, hebben mijn enthousiasme alleen maar groter gemaakt.

Eyiis zal als assistent trainer een belangrijke schakel zijn in het door vertalen van de visie van ten Hove en het clubbestuur richting de spelersgroep. “Wat ik persoonlijk hoop te bereiken, is dat ik een goede bijdrage lever, om gezamenlijk een succesvol seizoen door te brengen. Succes zit hem bij mij niet in de ranglijst, maar in het plezier van de spelers, respect en acceptatie onderling, controle over het spel (zowel bij balbezit als balverlies) en het te allen tijde willen strijden als team, ook op momenten dat het tegenzit.”

Het bestuur van vvKampen is zeer verheugd met deze ontwikkeling. ‘Het is mooi als je op deze manier iets voor elkaar kan betekenen, zeker omdat Serkan een echt clubmens is. We wensen hem dan ook veel succes komend seizoen! Aldus het bestuur’


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*