Uitslagen Delta Ruiters

Op vrijdag 8 april is Yinthe Schutte met haar paard Oortje gestart in de klasse B in Zuidwolde. Het eerste rondje was goed voor 74,5 punt en 1 balk. Hun 2e rondje was foutloos en werd beoordeeld met 79 stijlpunten. Goed voor de 1e plek.

18 april is de familie Verwoert afgereisd naar Noord-Sleen waar zij deelnamen aan het paasconcours. Esmee Verwoert werd eerste met haar pony Pampa Star tijdens het rondje 40 cm springen. Rosalie Verwoert ging met haar Pony Galant Teddy over het 90 cm parcours en wist daar de winst te pakken

In Staphorst ging Miranda Stijf van start met haar paard Lucky Gold. En Lucky Gold deed zijn naam eer aan en nam de eerste prijs mee naar huis van de Klasse B met 80,5 stijlpunt.

In Zwolle werd 24 april een dressuurwedstrijd georganiseerd. Hier startte o.a. Wendelie Flier. Tijdens haar eerste proef behaalde zij met haar paard Makkie een mooie eerste plaats met 189,5 punten. De tweede proef was nog goed voor een mooie tweede plek.
Ook Mayke Schutte en haar paard Climax kwamen uit in de klasse B op het concours in Zwolle. Met een mooie score van hun eerste en tweede proef met 202,5 en 200,5 punten. Hebben zij tevens de 1e en 2e plek bemachtigd. Met een mooie enveloppe en een leuk cadeau zijn zij weer huiswaarts gereden.
Jorita Meuleman wist zich deze week wel twee keer binnen de prijzen te rijden. Voorin de week in Nunspeet werd zij 3e met 201 punten. Vrijdagavond 29 april in Staphorst werd zij 4e met 196,5 punt en 1e met 207,5 punt. Dit was in de klasse L1, en deze klasse werd in handicap gereden met de klasse B. Haar paard Lady Leatherdale maakt haar baasje een trotse amazone tijdens het rijden van haar proeven.

Op Koningsdag is Rosalie Verwoert met haar pony Gallant Teddy naar Zwolle geweest Hier hebben zij hun oranje lintje en hun bijbehorende eerste prijs gewonnen, tijdens hun rondje 80 cm springen.
De familie Slendebroek is op Koningsdag ook op pad geweest naar Zwolle. Nog net niet in het oranje zijn de meiden Sherise en Roselyn Slendebroek gestart, maar ze hebben wel hun best gedaan om deze te bemachtigen. Sherise Slendebroek werd met haar pony Goldberg’s Chilayne 3e in de klasse 50cm. De pony Fly de la Noyelle bracht Roselyn Slendebroek naar een derde plek in de 70 cm en een tweede plek in de 80 cm.
Afgelopen vrijdag 29 april, zijn de meiden naar in Wapenveld geweest bij het springconcours voor pony’s.
Hier werd Sherise Slendebroek met Goldberg’s Chilayne 2e in de 50cm.
Jojanneke Slendebroek met Chavello’s Golden Cutie werd 1e in de 70cm en 1e in de 80 cm
Roselyn Slendebroek werd met Fly de la Noyelle 3e in de 80 cm.

30 april was het de buurt aan de paarden om in Wapenveld van start te gaan in het parcours. Gerco Rienties startte in de klasse B, dat over 1.00 m springt, met Nolly Bolly a la Muis. Gerco Rienties reed een mooi foutloos rondje en mocht de 4e prijs ophalen. Met het paard Kardenta a la Muis reed Gerco Rienties hun ronde in de klasse Z (1.30 m). Dit was een 2 fasen parcours en in beide fase is de combinatie foutloos gebleven en werden zij 3e in het klassement.
Zaterdag werd er op het concours in Oldebroek dressuur verreden. Maxime van Dijk wist twee hele fijne proeven te rijden in de klasse Z2 met nog genoeg verbeterpunten. Maar de proeven werden wel beloond door de jury. De eerste proef een 3de plaatst met bijna 67% en de tweede proef winnen Maxime van Dijk met Kokulan met 69,5%.

Op naar de tweede week van de meivakantie met nog meer paarden- en ponysport!
Voor mooie sport bij de Delta-manege kunt u terecht op 14 mei pony springen outdoor, 15 en 16 mei paarden springen outdoor.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.