zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportUitslagen Deltaruiters

Uitslagen Deltaruiters

-

De tweede competitie wedstrijd van de indoor dressuurcompetitie Delta Cup voor ponyruiters is afgelopen zaterdag verreden.

Meike Bruins heeft zich tijdens deze wedstrijd goed voor kunnen selecteren. Zij werd samen met Buddy 2e in de klasse B, cat ABC tijdens hun eerste proef. De jury beoordeelde hun proef met 201 punten. De tweede proef pakte Meike Bruins met haar pony ze 1ste prijs met 199,5 punten.

De 3e plek op het ere podium in de klasse B, cat ABC was voor Meike Bliek met Laithehill Lorenzo wne met 197,5 tijdens de eerste proef. Ook de tweede proef ging goed en werd met een mooi aantal punten beoordeeld door de jury. Dit leverde Meike Bliek 196,5 punten op en de 2e prijs.

In de klasse B, cat. DE was het stuivertje wisselen tussen twee ruiters van de Deltaruiters.
De eerste proef pakte Lisa Post de winst samen met haar pony Mulan. Zij reden naar 214,5 punt. Hun tweede proef was goed voor de 2e prijs met 204,5 punt.
In deze bovengenoemde klasse startte Sherise Slendebroek met Oraya Emelwerth. Zij wist bij hun eerste prijs de 2e prijs te pakken na Lisa Post. Maar de tweede proef was het andersom. Nu pakte Sherise Slendebroek de winst met 206 punt. Super spannend hoe deze amazones hun derde competitie wedstrijd zullen verrijden!

Sherise Slendebroek startte haar andere troef, pony DJ in de klasse L1/L2, cat. DE. Met 213 punten zette deze combinatie deze proef met een eerste prijs op hun naam. De tweede proef ging ook super en wisten ze 191 punten bij elkaar te rijden. Dat was goed voor een 3e prijs.

De 4e prijs in de klasse L1/L2, cat. DE was voor Roselyn Slendebroek met haar pony Chavello’s Golden Cutie SL. De combinatie zette een nette proef neer die de jury zeker kon waarderen. Ze behaalden 193,5 voor hun eerste proef.

Lisanne Knol wist tijdens haar tweede proef een proef neer te zetten met Warmtebron’s Suzanne die goed was voor 188 punten. Hiermee behaalde zij de 4e prijs.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen