Uitslagen Paardensport Delta Ruiters

Christa Wind met Fredau Fan Boniastate
Christa Wind met Fredau Fan Boniastate, Foto:  RvM Sportfoto

 

Zaterdag werd in Markelo het NK eventing voor de pony’s verreden. Ilse Nora Bliek mocht met haar team “de cross kikkers” het zilver in ontvangst nemen. Bij het equipe (team wedstrijd) worden de scores van alle teamleden bij elkaar opgeteld. De cross was pittig voor alle individuele ruiters, maar samen toch het zilver binnen gesleept. Het team bestond uit: Ilse Nora Bliek, Nisha van Rouendal, Mikai Brandes en Simon Boekema. Proficiat!

Meike Bliek mocht van start gaan in Wapenveld tijdens een bixie-wedstrijd. Bij het bixie springen, Klasse A werd zij eerste met haar stoere pony Binkie.

Vorige week zaterdag waren er in IJsselmuiden op het dressuurconcours ook ponyruiters in de ochtend gestart. Dat deden de dames niet onverdienstelijk. Zij gingen verdeeld over de 2 ringen met de prijzen naar huis.

Deborah van der Molen ging met haar pony Enjoy’s Angel in beide ringen met de winst voor de pony’s in de Klasse B, cat. D/E met 195 en 186,5 punten naar huis. Rosalie Verwoert mocht de tweede prijs in de ene ring met haar pony Ninja ophalen. Marieke van Asselt ging er met de tweede prijs vandoor in de andere ring met haar pony Bente.

Christa wind heeft de smaak te pakken. Met haar mooie Friese merrie Fredau Fan Boniastate is zij wedstrijdkilometers aan het afleggen en ervaring in de ring aan het opdoen. Ook zij doen dit samen niet onverdienstelijk. Afgelopen zaterdag zijn zij naar Sonnega geweest, waar om de winst tijdens het Pieter Stuyvesant concours werd gestreden. Hier reed zij in de eerste proef, Klasse B 196,5 punt wat goed was voor een derde prijs. De tweede proef ging nog wat beter en met 203,5 wist zij een eerste prijs in de wacht te slepen.

Naast al het dressuur geweld van afgelopen week, deed Miranda Spronk hier niets aan onder. Zij zette een goede prestatie neer in Exloo tijdens het springenconcours. Tijdens de CSI1* Lichte Tour in Exloo, wist zij met het paard Falonie Rwl, de snelste tijd neer te zetten in het parcours over 1.20 hoog. Dit parcours, dat direct op tijd werd verreden. Zij nam de “Eemsned Trailers en Mechanisatie & Voermeesters”- prijs mee naar IJsselmuiden. Knap gedaan.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*