Uitslagen Regio Kampioenschappen – Deltaruiters

Afgelopen weekend zijn de eerste Galoppade (Regio-/Overijsselse Kampioenschappen) verreden op Urk en in IJsselmuiden.

Vrijdagavond was het moment voor de paarden in de klasse Z1, Z2 en ZZL. Op deze avond zijn er vele mooie proeven verreden. Voor de Deltaruiters is o.a. Maxime van Dijk gestart. Zij wist een 6e plek te behalen na het rijden van een fijne proef met 230 en 219 punten in de Z1 met haar zwarte parel Kokulan.

Zaterdag 10 juli werden er verschillende feestjes gevierd door verschillende ponyruiters van de Deltaruiters op Urk.
Roselyn Slendebroek had een dubbel feestje. Zij heeft zich op op Urk geplaatst met allebei haar pony’s voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.
Met haar pony Goldberg’s Chilayne werd ze dressuurkampioen in de klasse L1 cat. a/b. Met 182 en 190,5 punt. Met haar pony Sparkey’s Dream werd ze 4e in de klasse B cat. a/b. Met 196 en 195,5 punt.

Tevens in de Klasse B maar in de cat. D/E wist Lisanne van den Berg met Mabel de winst en titel op haar naam te zetten.
Jolijn van Niel mocht de kampioenstitel in ontvangst nemen na haar dressuurproef met haar pony Bram in de klasse L2 cat. D/E, die beloond werd met 194 en 203 punten.
In de klasse M1 namen Kaylee Schiphorst en Ilse Nora Bliek beiden de reserve kampioenstitel mee naar IJsselmuiden. Ilse Nora Bliek deed dit samen met Floris in de cat. c en Kaylee met Sultaatik’s Al Capone in de cat. D/E.
Alle dames hebben zich geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen die verreden zullen gaan worden in Ermelo deze zomer. Succes en zet hem op!

Tevens werden er in IJsselmuiden kampioenschappen verreden. Hier ging het spring geweld los voor de paarden. Een dag met mooie sport op een mooie locatie. Koen Westendorp wist een 4e plek te bemachtigen in het Z springen.

Aankomend weekend mogen (hopelijk) de ponyruiters hun springtalenten laten zien in IJsselmuiden. Op naar weer een mooi weekend met mooi hippische sport.

Foto dressuur: Maxime van Dijk gemaakt door Wilma Frentz
Foto staand: Rosely Slendebroek gemaakt door Marjan Slendebroek
Foto springen: Koen Westendorp gemaakt door Richard van Marle

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*