Uitslagen ruiterwedstrijden

Foto van auteur

Op Hemelvaartsdag werd er in Wanneperveen outdoor wedstrijd georganiseerd voor de ponyruiters. Dit was tevens een selectiewedstrijd voor het springen.

Meike Bliek met Zedje

Meike Bliek is gestart met Zedje. Zij behaalden met een foutloos rondje en goeie punten een tweede plaats.
De combinatie Ilse Bliek en Bulfari II Z reden samen tevens een foutloos rondje met een 8, 7.7 en een 8 voor hun stijlpunten. Hiermee namen ze de eerste prijs in ontvangst en mee naar IJsselmuiden.
Jojanneke Slendebroek wist de 5e plek binnen te slepen met haar pony Hertog in de 80cm klasse.
Kyra Snoeijer en Don Gravin zijn lekker begonnen aan het outdoor seizoen. Zij reden een rondje 1.10 en een rondje 1.15 . Dit om weer ritme op te doen. Dit resulteerde 2 mooie parcoursen en snelle barrages! Ook Kyra Snoeijer mocht een 2e en een 3e prijs mee naar huis nemen.

Zaterdag is Kyra Snoeijer weer naar Wanneperveen afgereisd met Don Gravin, nu gestart bij de paarden in het 1.10. Alweer een mooier en vloeiender geheel dan afgelopen donderdag. Foutloos en een snelle tijd neergezet met een super fijne 2e prijs als resultaat. Super leuke extra prijzen op beide dagen! Goed geregeld bij RV & PC DE VEENRUITERS

In Vollenhove zijn zaterdag de ponyruiters wezen strijden tijdens een dressuurwedstrijd die tevens een selectiemoment was. Roselyn Slendebroek en Chavello rijden in de eerste proef 189,5 punt bij elkaar. Hiermee werden ze 3e. In de tweede proef was er meer ontspanning en kregen ze 197,5 punt en behaalden zij een 1e plaats.
Roselyn Slendebroek startte ook met de pony Fly de la Noyelle. Zij reden alleen de eerste proef en deze wisten zij te winnen ze met 200 punt.
Sherise Slendebroek ging ook lekker op haar pony Goldberg’s Chilayne. Zij wonnen de tweede proef met 195 punten. De familie had een lange dag, maar dit was zeker de moeite waard!
Sophie Riezebos heeft hier mogen startten in de klasse M1dressuur met haar pony Mulan. Haar proeven werden zeer gewaardeerd door de jury. Zij behaalde voor haar eerste proef 192,5 punten en 196,5 punten voor haar tweede proef, daarmee twee keer 1e geworden.
Kristy Rooije is van de week op pad geweest met haar toppers. Kontiki V.D.W. mocht weer een keertje mee en liep een super rondje in de 1 meter klasse. Haar Willem maakte de dag af door geen fouten te maken in de 1.30 klasse en met slechts 1 tijdfout een 2e plek te behalen.
Zaterdagochtend is Kristy Rooije met Karina W naar Nunspeet afgereisd. Deze combinatie reed hun eerste wedstrijd samen. Karina W. sprong super rond op haar allereerste springwedstrijd met een balkje in de 80cm. Staat toch niet gek, een dressuurpaard in een parcours.
Wandermaerchen was op dreef in Nieuwleusen. Samen met haar amazone Linda Kok ontwikkelen zij zich goed. Maar dat lukt ook door de super instelling van dit paard, volgens Linda haar ouders. Tevens werd het bevestigd door de jury. Zij waardeerden beide proeven en zette de combinatie twee maal boven aan. Daarmee won Linda Kok ook nog eens de prijs voor de beste combinatie over twee proeven van de klasse M en Z.

Sherise Slendebroek met Goldberg’s Chilayne

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie