Uitslagen springwedstrijden en dressuur Deltaruiters

Foto van auteur

In de zon werd er zaterdag een springwedstrijd verreden georganiseerd door de Deltaruiters voor de pony ruiters.

In de klasse 50 cm startte Ruben Koetsier goed. Hij ging tijdens het eerste rondje met de winst naar huis. Meike Bliek wist over de twee parcoursen twee keer de tweede plek te bemachtigen.

Sherise Slendebroek sprong met haar pony Goldsberg’s Chilayne in de eerste ronde naar de 3e prijs in de 60 cm klasse.

Minihoeve’s Alègro sprong met Sophie Post naar een 2e plek in het tweede rondje 60 cm.

Rosalie Verwoert startte met haar pony Nikita in de klasse van 70 cm. Zij behaalde de 2e prijs .

In de klasse van 80 cm ging de strijd verder tussen de ponyruiters. De Deltaruiters streden tegen elkaar. Zowel de eerste ronde als de tweede ronde in het parcours werd Jojanneke Slendebroek met Hertog 2 en wist Lieke Mos tijdens de eerste ronde de 3e plek te bemachtigen. Haar tweede ronde heeft Lieke Mos hard gestreden met haar pony Voice, maar pakten ze helaas een balkje mee.
Jolijn van Niel startte met haar Haasendonck’s Ambrosius in de klasse waar een meter gesprongen wordt. Zij wist tijdens het tweede parcours de winst te pakken.

In Wezep werd er zaterdag de goed georganiseerde Bonfix Dressuur concours verreden. It’s Easy v. Everdale loopt met zijn power en focus 2 super proeven en een nieuw PR samen met zijn ruiter Jacco Doornwaard. Zij wisten zowel de 1e als de 2e plek te bemachtigen in de gecombineerde Prix st Georges/ INTER 1 groep🥇🥈 met scores van 72,5% en 73,8%.

Zondag 15 mei is Mayke Schutte met haar paard Climax op CC geweest in Zwolle. Zij reed daar twee mooie, nette proeven. Dit werd beloond met een 1e en 3e plaats. Een enveloppe met inhoud en een nieuw halster waren de buit van vandaag.

Verslag: Jantien Westendorp

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: