Uitslagen wedstrijden Delta Ruiters

Door Jantien Westendorp

Foto: Miranda Spronk met Wezenberg’s Panama van ’t Roosakker gemaakt door Wilma Frentz

Kyra is afgelopen Donderdag gestart in Genemuiden in de klasse L bij de paarden met haar E-pony. Twee foutloze parcoursen en een snelle barrage leverde haar een 1e prijs op.

Kristy Rorije is ook in Genemuiden gestart met Mirage in de klasse B. Hier werden zij 5e met 77.5 stijlpunten.

Afgelopen zaterdag startte Wendelie in Genemuiden. Daar mocht zij een mooie derde plaats in ontvangst nemen in de klasse B met haar paard Boncetto

Zaterdag is Kristy Rorije afgereisd naar Harich om een rondje te springen. Met de snelle Kontiki V.D.W. heeft zij een keurige ronde gereden in de klasse L en mocht de 2e prijs in ontvangst nemen. In de klasse Z heeft Cinco W (voor insiders Willem) laten zien dat hij weer back on track is. Hij sprong super dubbel nul in zijn klasse en pakte nog een 4e prijs mee naar huis.

Miranda Spronk heeft van zich laten horen in Luttenberg op het GMB-springconcours. Met Panan van ’t Roosakker werd zij 5e en met het paard Justine W wist zij een 12 plek te bemachtigen bij de zes- en zevenjarigen. Super knap in zo’n sterk deelnemersveld.

In Vollenhove werd er dressuur verreden. Daar mocht Jorita Meuleman toch nog startten nadat zij op de reservelijst stond. Dit resulteerde in twee keer een 2e prijs en 4 winstpunten in totaal.

Carolina Hoppenbrouwers is maar wat trots op haar paarden. Met J’Adore behaalde zij 2 winstpunten in het Z2 op het dressuurconcours in Ermelo. En tevens ook nog eens bij beide proeven een 2e prijs.

Met haar andere paard Kiyan behaalde zij een mooie 1ste en 3e plek met in totaal 3 winstpunten in de klasse M1.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*