Update Fields of Folk – Friends of the Family

Fields of Folk

 

Welkom op Fields of Folk: Friends of the Family

Via via kom je soms op hele bijzondere bands. Dit is er zo één! Elf man met pure liefde voor muziek: Friends of the Family. Dit is de naam die zeven samengeraapte muzikanten ooit aan hun Haags-/Rotterdams folkcollectief gaven, maar kan inmiddels gerust een tegen levensstijl aangrenzende beweging genoemd worden.

De tijd waarin de elfmansformatie in spé hun eerste shows in no-time uit de grond ‘moest’ stampen lijkt een eeuwigheid geleden. Ondanks dat dit de laatste maanden van 2012 betreft. Beïnvloed door met name de Amerikaanse en Engelse folkscene reist het gezelschap stad en land af om de in het hart gesloten vrijheid op het publiek te doen overslaan. In 2013 wint Friends of the Family de Haagse Popprijs.

Vrijheid, vriendschap en een onvoorwaardelijke liefde voor folkmuziek bracht deze groep bij elkaar en blijft ervoor zorgen dat de Family nog steeds blijft groeien. Dat kan ook niet anders; immers iedereen met een muzikaal hart kan een Friend worden.

Nieuw: Camping op terrein Music Club Kampen
Music Club Kampen

Het is mogelijk dat je kunt overnachten naast de Music Club. Deze unieke kans kost slechts € 10,00 per persoon per nacht. Dit is inclusief ontbijt! Heb je interesse, laat dat dan even weten voor hoeveel personen en hoeveel tenten via camping@fieldsoffolk.com

Tickets voor het festival zijn hier verkrijgbaar!

FIELDS OF FOLK 2015
Vrijdag 2 oktober: 20:00 – 24:00
The Dubliners – Scrum
Zaterdag 3 oktober: 13:00 – 24:00
Small Time Crooks – Town of Saints – Friends of the Family – Scrum

Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265 PL Kampen

See you at FIELDS OF FOLK 2015!!

Slàinte,
Scrum


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*