v.v.Wilsum huldigt jubilarissen tijdens nieuwjaarsreceptie

Vrijdag 8 januari j.l. heeft v.v.Wilsum haar nieuwjaarsreceptie gehouden in de kantine van Sportpark “De Wijde Blik”. Als voorgaande jaren was er ook dit jaar een goede opkomst.

Een goede traditie van de oranjehemden is het huldigen van verenigingsjubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie, dit jaar waren dat er 7. Voorzitter Jan Marskamp had voor iedere jubilaris een persoonlijke noot over zijn haar carrière als voetballer/ster, leider, trainer, scheidsrechter of anders wat de jubilaris verbond aan v.v.Wilsum.

Dit jaar was er een primeur voor v.v.Wilsum, de eerste vrouwelijke jubilaris kon worden gehuldigd. Deze eer was te vergeven aan Wilma Weever met een 25-jarig jubilaris. Verder waren er zestal 40-jarige jubilarissen. Dit waren Jan Hofstede, Rolf Riezebos, Johan Riezebos, John Stoffer, Harjan de Ruiter en Joop Goudbeek.

Wilsum - jubilarissen
(foto: zittend Wilma Weever. Staand van links naar rechts: Johan Riezebos, Rolf Riezebos, Joop Goudbeek, Jan Hofstede en John Stoffer. Harjan de Ruiter ontbreekt op de foto)