Ventura goes Movie

Ventura goes Movie Foto MBproductions & More
Foto: MB productions & more

Nieuwe eindvoorstelling van theaterschool Ventura

Kampen – Op zaterdag 2 juli speelt Ventura haar spiksplinternieuwe zomermusical ‘Ventura goes Movie’. Zij wordt die dag twee keer opgevoerd in de Stadsgehoorzaal.

‘Ventura goes Movie’ plaatst de toeschouwer in een achtbaan waarin zeer bekende musicalfilms in acts van 20 tot 25 minuten de revue passeren. Deze samengevatte weergaven staan garant voor snelheid en vuurwerk op het podium!

Na het geweldig doorslaande succes van de totaalmusicals ‘Durf te dromen’ (2014) en ‘Vind ik leuk’ (2015) is er ook dit jaar weer gekozen voor musical nieuwe stijl. Zomermusicals van Ventura zijn een streling voor het oog van de toeschouwer en de ultieme uitdaging voor leerlingen, docenten en de vele vrijwilligers van Ventura die tussen de coulissen en achter de schermen topsport bedrijven. Alles wat Ventura in huis heeft komt hier samen. Grime, kostuums, decor, licht, geluid en natuurlijk de vele acteertalentjes van Theaterschool Ventura.

Een tipje van de sluier: De act van de ‘Lion King’ zal worden opgeluisterd door de poppen van Willien van Dam, die ook te zien zijn geweest in “Popstars’!

Speeldata en tijden:
zaterdag 2 juli: 14.00 en 19.30uur
Start kaartverkoop: maandag 6 juni
Stadsgehoorzaal Kampen
Entree: €12,50 pp