Ventura zoekt enthousiaste podiumbeesten!

venturafoto

Ventura heeft nog plaatsen vrij!

Nu het seizoen langzaam op gang komt blijkt dat er in enkele klassen van Ventura nog plaats is voor enthousiaste podiumbeesten!

Ventura heeft nog plaats voor basisschool jeugd in de klassen op woensdagmiddag; Middelbare schooljeugd op de zaterdagmiddag 11.30-13.55 uur en Voor volwassenen in Avontura. Deze groep oefent op doinderdagavond. Alle genoemde groepen zullen bij voldoende aanmelding optreden tijdens Kerst in Oud Kampen. Ons eigen straattheaterfestival!. Stel je voor: 90.000 bezoekers die jou zien optreden! Durf jij het aan, zie jij de uitdaging? Meld je vandaag nog aan en stuur een e-mail naar: musicalschool@venturakampen.nl.

Audities Ventura’s Theaterklas 8-12 jaar

Ventura’s Theaterklas is vanaf dit jaar ook toegankelijk voor kinderen die niet regulier musicallessen volgen bij Ventura. Maar, voor toelating moet er wel auditie worden gedaan! Deze vinden plaats op dinsdagavond 27 oktober 2015, van 18.30uur tot 20.30 uur in het Venturagebouw aan de Noordweg 92 . Ventura’s theaterklas oefent o.l.v. een HBO -afgestuurde vakdocente 32 lesweken en werkt toe naar 3 tot 4 optredens in mei of juni op een nader te bepalen plaats in Kampen.

Dus, ben jij een podiumbeest, tussen de 8 en 12 jaar oud en ben jij goed in dans, zang en toneelspel? Dan daagt Ventura je uit om auditie te doen. Voor meer informatie of opgave voor de auditie stuur je voor vrijdag 23 oktober een e-mail naar musicalschool@venturakampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*