zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurVerbouwd ’t Ukien opent met de Memphis Maniacs

Verbouwd ’t Ukien opent met de Memphis Maniacs

-

memphis maniacs

Vorig jaar in september gaf cultureel podium ’t Ukien het laatste feest, waarna de deuren werden gesloten voor een grootschalige verbouwing. De metamorfose is na ruim een half jaar tot een eind gekomen. Om dat moment te vieren heeft ’t Ukien de Memphis Maniacs uitgenodigd voor het openingsfeest op zaterdag 12 april.

Deze mash-up band stond in 2012 al op het Full Color Festival, waar het veld werd omgetoverd tot een grote dansvloer. Tijdens de opening zal het nieuwe frisse pand het decor vormen voor hun explosieve show. De Memphis Maniacs gooien met ingenieus muzikaal knip- en plakwerk onverwachte combinaties van hits uit zeer uiteenlopende genres over, achter en door elkaar. Een uniek rock ’n roll spektakel. Tijdens het openingsfeest worden de bezoekers niet alleen vermaakt door het optreden van de Maniacs, maar kunnen ze ook het resultaat zien van de verbouwing. Met een vernieuwde entree, uitbreiding van de zaal, het opgeknapte café en het aanbouwen van de oefenruimtes, voelt het gebouw als nieuw.

Vanaf de opening zal het cultureel podium op het vertrouwde adres te vinden zijn als onderdeel van het nieuwe cultureel centrum Korteweg 4. Dit centrum is onderdeel van Stichting Welzijn in Kampen. In de weekenden ligt de focus zoals gewend op (pop)muziek en culturele activiteiten van ‘t Ukien, terwijl doordeweeks vanuit het cultureel centrum een breed aanbod aan activiteiten op dezelfde locatie georganiseerd wordt.
Het openingsfeest van ’t Ukien op zaterdag 12 april start om 20:30 uur. De entree is 10 euro in de voorverkoop en € 12,50 aan de deur. Kaarten zijn vooraf te koop via de website www.ukien.nl en bij muziekspeciaalzaak Blue Music en stripspeciaalzaak De Fantast. Meer informatie is te vinden op de website van ’t Ukien.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen