Verlies dagteam biljartvereniging Reijersdam

Bijdrage van BC Reijersdam

Als enige team van de biljartvereniging Reijersdam kwam deze week het dagteam in actie. De avondcompetitie is door de KNBB voor drie weken stil gelegd, dus geen wedstrijden voor C2 en C3 team.
Het dagteam, bestaande uit de spelers Martin ten Hove, Rens Jager, Johan de Leeuw en Ben Wielandt, ontving in het wijkcentrum Reyersdam de BV De Ghesellen uit Emmeloord en de wedstrijd werd verloren met 33-39.

Rens Jager won van Ad Verhagen, Rens had slechts 21 beurten nodig voor zijn 75 caramboles en Ad Verhagen bleef steken op 45 caramboles, uitslag 12-6. Minstens zo overtuigend won op de andere tafel Henk Meinen van Martin ten Hove. Henk Meinen had slechts 19 beurten nodig voor zijn 75 caramboles en Martin maakte slechts 26 caramboles van de te maken 49 caramboles, uitslag 5-12. Ben Wielandt had 34 beurten nodig voor zijn 45 caramboles om te winnen van Henk Teunis die met zijn 67 caramboles van de te maken 70 caramboles nog dicht bij een remise was, uitslag 12-9. Johan de Leeuw kwam in zijn partij tegen Geert de Weert er niet aan te pas. Geert de Weert had in 20 beurten zijn 51 caramboles gemaakt en Johan de Leeuw maakte 19 caramboles van de te maken 41 caramboles, uitslag 4-12.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.