Verlies en winst voor Brezo/KBS Set Up 2de ronde Nationale Beker

setup

Ootmarsum 18 oktober – Nadat Brezo/KBS Set Up was vrijgesteld in de eerste ronde van de Nationale Beker, reisden de mannen afgelopen zaterdag af naar Ootmarsum voor de tweede ronde. 1e divisionist Sudosa-Desto Assen en 2e divisionist Set Up’65 waren de tegenstanders.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Sudosa. Direct vanaf het begin wist Sudosa de mannen uit IJsselmuiden met een strakke serve onder druk te zetten. De pass kon niet goed worden gebracht waardoor de mannen van Brezo/KBS Set Up het lastig kregen om te scoren. Sudosa was de hele wedstrijd de bovenliggende partij en pakten de volle winst.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen de mannen van Set Up’65. Brezo/KBS Set Up werd onder druk gezet en verloor de eerste twee sets. De derde set echter begonnen de mannen uit IJsselmuiden beter te spelen. De pass lag beter en er werden minder eigen fouten gemaakt. Brezo/KBS Set Up haalde met uitstekend spel zowel de derde als vierde set binnen en dus moest de beslissing vallen in de vijfde set. De tegenstander kwam aanvallend niet meer door de goede blokzetting van de IJsselmuidenaren en wonnen daarmee terecht de wedstrijd.

Brezo_KBS Set Up - 2de Ronde Nationale Beker

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*