Verlies voor Brezo/KBS Set Up in 1/4 finale beker.

2014-02-01 - VC Zwolle H2 - Depol-Set Up

Zwolle 21 maart – Na de 2-3 overwinning in Meppel afgelopen zaterdag, stond maandagavond de (kwart finale) bekerwedstrijd tegen Bas Autowas op het programma in Westenholte.

De eerste set begon Set Up niet erg sterk, maar door veel service fouten van Bas Autowas kon Set Up redelijk bij blijven. Toch wist Set Up de kansen die men kreeg niet te benutten. Bas Autowas deed dit wel en zo wonnen zij de set met 25-20.

De tweede set startte IJsselmuidenaren sterker dan de eerste. Er werd al snel een voorsprong van twee punten opgebouwd en een tijd vastgehouden. Toch slopen er weer foutjes in het spel. De pass kwam niet goed en de kansen die men kreeg werden niet benut. Ook miste Set Up service druk, waardoor Bas Autowas de pass goed kon verzorgen en daardoor veel scoorde. 25-18.

Ook de derde set begon Set Up veel te slap. De thuisploeg scoorde vrijwel alles en kond zo een ruime voorsprong opbouwen. Tot tweemaal toe wisten de gasten uit IJsselmuiden het gat weer redelijk te dichten, maar men kon dit niet doorzetten.
De derde en tevens laatste set ging verloren met 25-18.