Video: Contactavond Kamper Trompetter Korps – Deel 2

Het Kamper Trompetter Korps presenteert: The Art Of Flight

Zaterdagavond 10 oktober 2015 hield het Kamper Trompetter Korps de jaarlijkse contactavond. Samen met het Jong Kamper Trompetter Korps en de Musickidz presenteerden zij zich met diverse optredens. Naast de marsoptredens lieten de korpsen hun succesvolle winnende shows van het afgelopen seizoen zien.

In het tweede deel presenteert het KTK hun nieuwe show “The Art of Flight”. Ennio Morricone componeerde voor de film ‘The Mission’ prachtige muziek welke de basis vormt voor ‘The Art Of Flight’. Samen met het eigenzinnige Rocky Point Holiday van Ron Nelson en een eigen gecomponeerde compositie waarin percussie en brass elkaar krachtig afwisselen is ‘The Art Of Flight’ de nieuwe sensationele showproductie van het Kamper Trompetter Korps. De hoge intensiteit in uitvoering en de muzikale impactmomenten zijn kenmerkend voor de optredens van het Kamper Trompetter Korps.

Bekijk HIER het eerste deel van de contactavond.

Kamper Jachthoorn Korps
Op de contactavond was er een gastoptreden van het Kamper Jachthoorn Korps. In dit korps, welke is ontstaan tijdens het 50 jarig jubileum van het KTK, spelen nog steeds vele oud leden van het KTK.

Het Jong Kamper Trompetter Korps liet haar winnende show op het Nederlands kampioenschap 2015 “The City of Stars” zien.

De jonge muzikanten nemen het publiek mee naar de grootste steden van de wereld. Daar bruist het, daar gebeurt het, daar zijn de sterren. Artiesten die stadions vol krijgen, miljoenen views op Youtube hebben en honderdduizenden fans in beroering brengen. In de “CITY OF STARS” gebeurd het! Loreen, One Direction, Alicia Keys, Christina Aquilera zijn de artiesten die je vindt in “THE CITY OF STARS”; Dé nieuwste show van het Jong Kamper Trompetter Korps.

Camera: Rudi Last en Gert Bartelink.
Videomontage: Rudi Last