Video: Presentatie dichtbundel Vincent Corjanus

Sporen van de Zon bevat meer dan 100 nieuwe gedichten over liefde, reizen, het heden en het verleden.


Vrijdagavond presenteerde dichter en woordkunstenaar Vincent Corjanus uit Kampen zijn nieuwe dichtbundel ‘Sporen van de zon’. Burgemeester Bort Koelewijn nam een gesigneerd exemplaar maar die kreeg hij niet eerder nadat hij zelf een gedicht had voorgedragen.

Het filmteam van Kampenonline was hierbij aanwezig. Een videoverslag inclusief interview met de dichter gemaakt door Annelies Strikkers, Gert Bartelink en Rudi Last.
Klik op de player hierboven om de video te starten.

In de video wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de dichtwedstrijd. Bezoekers van onze website konden deze insturen met als uitgangspunt: waar denk je aan als je de zin ‘Sporen van de zon’ hoort? De winnaar ontving eveneens een gesigneerd exemplaar van de dichtbundel.

vincent-corjanus-presentatie-02

‘’Dit is iets waar ik 100% achter sta, doordat ik meer tijd had voor deze bundel ben ik persoonlijk erg blij met het resultaat.’’

De dichter is zichtbaar gegroeid, zijn diepgang is groter dan voorheen. Hij verwoordt gebeurtenissen uit zijn leven, dat van anderen en de wereld om hem heen. Dit alles met een ongekende tederheid, diepgevoelig, observerend, empathisch.
Corjanus heeft zich ontwikkeld tot een getalenteerd poeet. ‘Sporen van de zon’ is een kijk op het leven, de liefde en het verleden door de ogen van een gevoelsmens pur sang, Vincent Corjanus.

De presentatie van de dichtbundel Vincent Corjanus vond plaats in Blue Music Kampen aan de Oudestraat 24.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*