(Video) VoxFive verbindt in de Brunneper bongerd

VoxFive1

De koorleden van Vox Five hebben zich afgelopen zaterdagmiddag samen met verenigingen van de wijk Brunnepe/Hanzewijk ingezet voor een muzikale en gezellige ontmoetingsmiddag met buurtbewoners van de Brunneper Bongerd.

Naast het organiseren van een leuke, muzikale happening ging het deze middag ook om een samenbindend evenement. De bewoners werden uitgenodigd tot een nadere kennismaking met het koor en de wijkverenigingen. Zo waren o.a. de stichting Behoud Brunneper Bongerd, de stichting Lemka, de wijkvereniging Brunnepe/Hanzewijk, en de Brunneper Oranjevereniging vertegenwoordigd. Ook voor de kinderen waren er volop activiteiten.

Popkoor Vox Five oefent de laatste tijd weer in het gebouw de Riette, waar ook stichting LemKa gehuisvest is. Aangezien ze niet de enige vereniging in de wijk zijn leek het de leden een goed idee om ook andere buurtorganisaties te vragen zich tijdens de middag te laten zien. Dat initiatief werd met groot enthousiasme ontvangen waardoor diverse verenigingen van de partij waren en bezoekers ook met hen op een ongedwongen manier in contact konden komen. Dat het evenement bovendien plaatsvond in de Brunneper Bongerd (waarover al zoveel discussie is geweest) is een positieve en mooie opsteker voor de buurt.