Vincent Corjanus komt met derde dichtbundel

Vincent Corjanus
Foto: Boudewijn Berends

Na een sabbatical van 2,5 jaar verschijnt op 4 september 2015 de nieuwe dichtbundel ‘Sporen van de zon’ van dichter en woordkunstenaar Vincent Corjanus. Deze bundel bevat meer dan 100 nieuwe gedichten over liefde, reizen, het heden en het verleden.

‘’Dit is iets waar ik 100% achter sta, doordat ik meer tijd had voor deze bundel ben ik persoonlijk erg blij met het resultaat.’’

De dichter is zichtbaar gegroeid, zijn diepgang is groter dan voorheen. Hij verwoordt gebeurtenissen uit zijn leven, dat van anderen en de wereld om hem heen. Dit alles met een ongekende tederheid, diepgevoelig, observerend, empathisch.
Corjanus heeft zich ontwikkeld tot een getalenteerd poeet. ‘Sporen van de zon’ is een kijk op het leven, de liefde en het verleden door de ogen van een gevoelsmens pur sang, Vincent Corjanus.

Boekpresentatie
De boekpresentatie van ‘Sporen van de zon’ vindt plaats op 4 september 2015 om 19:30 in Blue Music Kampen aan de Oudestraat 24. Burgemeester Bort Koelewijn zal het eerste exemplaar aan Vincent uitreiken.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*