zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportVoorbeschouwing D.O.S. Kampen – FC Horst

Voorbeschouwing D.O.S. Kampen – FC Horst

-

Na een competitieloos weekend komt FC Horst naar Sportpark De Maten. Gezien het onderlinge verschil op de ranglijst, (de gasten hebben twee punten meer), een bijzonder interessant en belangrijk duel.

FC Horst is net als D.O.S. Kampen goed op dreef na de winterstop. Beide teams pakten zes punten uit drie wedstrijden. Saillant detail: beide ploegen verloren van NSC met exact dezelfde cijfers.

De laatste wedstrijd speelde FC Horst thuis tegen HZVV. Het elftal van trainer Jan van den Berg won afgetekend met 4-1. Al na zes minuten kwam FC Horst op voorsprong. Lang kon het daar niet van profiteren, want binnen het kwartier viel de gelijkmaker. Vlak na rust scoorde FC Horst voor de tweede maal. HZVV kwam er daarna niet meer aan te pas en FC Horst breidde de score gedegen en solide uit.
D.O.S. Kampen verloor de laatste competitiewedstrijd uit tegen NSC met 4-0. Als gevolg van de blessures van de ervaren krachten Emiel Diender, Rob Kabboord en Wim Snippe was de jonge en onervaren selectie niet opgewassen tegen de kampioenskandidaat uit Nijkerk. Dat er veel potentie in de groep van Guido Vlierhuis en Nick Karel zit bleek echter wel uit de wedstrijden tegen Nunspeet en DTS Ede. Tegen beide teams werd er terecht gewonnen.

Door de goede start na de winterstop hebben beide ploegen enigszins afstand genomen van de onderste plekken. Verlies aanstaande zaterdag betekent echter dat de P/D weer in zicht komt. Met slechts drie punten minder staat Blauw Geel’55 momenteel op de ongunstige 11e positie. De ziekenboog bij de geelzwarten is wat gekrompen. Rob Kabboord is hersteld en ook Emiel Diender kan waarschijnlijk weer spelen. Of dit ook geldt voor Wim Snippe is nog zeer de vraag.

De wedstrijd begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter G. Keijl uit Heerde.

doskampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen