Voorbeschouwing Go-Ahead kampen – HSC’21

Go-Ahead

Door; Robert Hamer

A.s. zaterdag staat er geen competitie, maar een bekerronde op het programma. De loting heeft bepaald dat we mogen aantreden tegen HSC’21 uit Haaksbergen. Een onbekende tegenstander voor velen. Dit komt voornamelijk omdat de ploeg van trainer Eddy Boerhof actief is op zondag.

De topklasser doet het dit seizoen naar behoren. Men behaalde 25 punten uit 20 wedstrijden en is terug te vinden op de 11e plaats. Met Remy Raterink heeft men een scherpschutter in huis. Hij wist al 11 maal het net te vinden. Afgelopen zondag werd subtopper WKE uit Emmen met maar liefst 6-1 verslagen en dus kunnen we rustig stellen dat men goed uit de winterstop is gekomen.

Er wacht dus een mooie uitdaging voor Jan Korte en zijn spelers. Kan Go-Ahead Kampen de topklasser tegenstand bieden !? Zaterdag omstreeks 17.00 uur weten we meer. Het duel begint om 15.00 uur en staat onder leiding van arbiter Erik ter Brake uit Dedemsvaart.

Het bestuur heeft besloten dat er voor dit duel GEEN ENTREE betaald hoeft te worden. Iedereen van jong tot oud kan dus gratis naar binnen om deze bekerkraker bij te wonen. Tot zaterdag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*