Voorbeschouwing SDV Barneveld – Go-Ahead Kampen

GA-SDVB (143)

Zaterdag mogen we afreizen naar Barneveld, waar SDV Barneveld op ons wacht. De ploeg van trainer Hans van Arum is terug te vinden op 4e plaats met 44 punten uit 25 wedstrijden. Afgelopen zaterdag werd er met 1-0 verloren bij DETO Twenterand. Ondanks de nederlaag maakt SDV Barneveld nog volop kans om een periodetitel in de wacht te slepen. Op hun eigen website schetst men het volgende scenario. Als DETO wint bij FC Horst, DOS’37 wint van Sparta Enschede en SDV Barneveld minstens 1 punt pakt tegen ons, dan is DOS’37 kampioen, wint DETO Twenterand de 3e periode en neemt SDVB de periodetitel over van DOS’37. Men heeft met Koen Faber een echte killer in huis. Hij wist al 20 maal het net te vinden en is daardoor 2e topscorer van de 1e klasse D.

Hieronder ziet u de historie van de afgelopen 3 seizoenen in competitie verband tussen Go-Ahead Kampen en SDV Barneveld:
– 29 november 2014:
Go-Ahead Kampen – SDV Barneveld, 3-4
Jurrian Zandbergen 2x, Samir Merraki (Go-Ahead Kampen) en Kevin Ooms 2x, Lesley de Vette, Niels Vlugt (SDV Barneveld)

– 5 mei 2012:
Go-Ahead Kampen – SDV Barneveld, 1-2.
Yoshua van Marle (Go-Ahead Kampen) en Marciano Mengerink, Christian van de Kamp (SDV Barneveld)

– 3 december 2011:
SDV Barneveld – Go-Ahead Kampen, 4-1.
Kevin Smit (Go-Ahead Kampen) en 3x Marciano Mengerink, Koen Faber (SDV Barneveld)

Overige wedstrijden in de 1e klasse D:
* Vroomshoopse Boys – ASC Nieuwland
* KHC – ASV Dronten
* FC Horst – DETO Twenterand
* Berkum – DOS Kampen
* Nunspeet – FC Zutphen
* DOS’37 – Sparta Enschede

We zijn alweer aangekomen bij speelronde 26, oftewel de laatste competitiedag van het seizoen 2014-2015. Voor Go-Ahead staat er niets meer op het spel, maar de rood-gelen willen dit bewogen seizoen goed gaan afsluiten. Voor tegenstander SDV Barneveld is het nog wel een hele belangrijke dag, want men maakt, zoals hierboven vermeld nog een reële kans op een periodetitel. Alle wedstrijden in deze laatste speelronde beginnen om 14.30 uur. Arbiter A de Witte is door de KNVB aangesteld om deze wedstrijd tot een goed einde te gaan brengen. Tot zaterdag!

Robert Hamer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*