Voorlichtingsavond meidenvoetbal Go Ahead Kampen

go ahead

Vrijdagavond 28 augustus vanaf 19.30 uur

Meidenvoetbal? Waarom is er eigenlijk verschil met jongensvoetbal? Zo maar een vraag die ongetwijfeld aan bod zal komen tijden de voorlichtingsavond over meidenvoetbal, die Go-Ahead Kampen voor vrijdagavond 28 augustus heeft georganiseerd. In het sponsorhome van het clubhuis op het sportpark Middenwetering kunnen meiden en ouders (van voetballende meiden) vanaf 19.30 uur kennis maken met het meidenvoetbal.

Na Duitsland en Zweden neemt het meidenvoetbal in Nederland de derde plaats in Europa in. Daaruit blijkt dat het meidenvoetbal zich in rap tempo aan het ontwikkelen is. Die ontwikkeling is door de aanwas van veel nieuwe meiden ook bij Go-Ahead te merken. Immers, ook meiden kunnen hun voetbaldromen waarmaken.

Tijdens de voorlichtingsavond voor nieuwe speelsters, ouders en meiden die nog niet op voetbal zitten, maar dat wel graag willen, gaan we in op het verschil tussen meiden en jongensvoetbal, de ontwikkeling van het meidenvoetbal in het algemeen en van het meidenvoetbal bij Go-Ahead Kampen in het bijzonder. Natuurlijk zullen ook praktische zaken niet ontbreken zoals: onze meidenteams, hoe trainen we, hoe lang duurt een wedstrijd, kleding, verschil grasveld – kunstgras, kleding, spelerspassen, meidenvoetbalactiviteiten en toernooien.
Heeft u een dochter of ben jij een voetbalmeid die graag wil voetballen maar ben je verhinderd op 28 augustus, dan ben je van harte welkom om op een andere moment de sfeer te proeven of om een keer mee te trainen met onze meiden. Onze trainingen zijn op maandag- en woensdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op onze site www.goaheadkampen.nl of stuur een mail naar goaheaddames@gmail.com.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor vragen naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact op nemen met de voorzitter van Go-Ahead Kampen, de heer Theo Rietkerk: 06-18303867.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*