Vrienden van Oranje Live Concert ( VIDEO)

Vrienden van Oranje Live Concert in IJsselmuiden


Zaterdag organiseerde Show en Drumfanfare Oranje uit IJsselmuiden een muziekavond met de band No Brakes en zangeres Maria Goosen onder de naam ‘de Vrienden van Oranje LIVE’. Ook Brobando , de percussie band uit kampen, gaf nog acte de présence met opzwepende drums en vrolijke beats.

De vereniging organiseerde niet eerder in hun bestaan een zo groots evenement. Het idee is een jaar geleden ontstaan. Er werden sponsors geworven en iedereen ging aan de slag om er een mooie avond van te gaan maken. Langzamerhand werd er naar de avond toegeleefd. Gisteravond was het dan zover. Ongeveer 800 toeschouwers genoten van spectaculaire optredens. Een mooi concept die zeker navolging geniet.

Het filmteam van KampenOnline was ook uitgenodigd. Bekijk de video voor een preview van het concert. Binnenkort is meer van het concert te zien op ons Youtube TV Kanaal. Volg ons online en word abonnee om op de hoogte te blijven. Klik hiervoor op het Youtube-logo hier links bovenaan en volg de instructies op om abonnee te worden.

vrienden van oranje live

Show en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden is een veelzijdige muziekvereniging met diverse onderdelen. Mede door het hoge niveau is ‘Oranje’ een graag geziene gast tijdens nationale en internationale evenementen van straatparades en taptoes en heeft inmiddels dan ook een goede staat van dienst. De bekendste afdeling van de vereniging is het A-orkest. Een Engels georiënteerd orkest wat zich kenmerkt door een strakke presentatie, hoog muzikaal niveau gecombineerd met een schitterend uniform. Naast het muzikale hoge niveau, kenmerkt ‘Oranje’ zich door het hoge familiaire karakter en dragen we met plezier uit: ‘Muziek is van iedereen’

No Brakes is een 6 mans formatie, waarbij plezier maken voorop staat. Op het podium straalt dit af van de band. De band bestaat uit 5 leden met jarenlange ervaring in de muziek én op het podium. De bandleden hebben verschillende voorkeuren voor muziekstijlen.Van Ballads tot Rock, van Nederlandstalig tot Dance Classics.

Maria Goosen is een zangeres uit Kampen. In 2010 deed ze mee aan de het programma The Voice of Holland. Buiten het zingen van eigen gemaakte nummers zingt ze ook covers van andere artiesten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*