woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGoede doelenVriendenLoterij steunt voetbalvereniging KHC Kampen met 5.000 euro 

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging KHC Kampen met 5.000 euro 

-

Een grote verrassing voor voetbalvereniging KHC Kampen. De vereniging is uitgeroepen tot Club van de Week en ontvangt daarom een eenmalige bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Voetbalvereniging KHC Kampen gebruikt de bijdrage voor het verduurzamen en opknappen van hun sportcomplex. 

Frida Knul, secretaris van voetbalvereniging KHC Kampen: ”Deze bijdrage van de VriendenLoterij is teken van waardering voor al onze leden. Wij zijn druk bezig met het verduurzamen en opknappen van ons sportcomplex. Daarnaast gaan we onze tribune vernieuwen. Dit bedrag is een geweldig steuntje in de rug.”  

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.   

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen