VV Kampen zoekt kabouters die willen voetballen

Sport is een goede manier voor de persoonlijke ontwikkeling op fysiek, maar ook op mentaal gebied. VV Kampen gaat daarom met ingang van het volgende seizoen weer beginnen met voetbal voor de kleintjes in ons midden: kaboutervoetbal!

Vanaf augustus/september 2021 gaat het kaboutervoetbal weer beginnen, onder leiding van Johnny Mulder. Kampen heeft zich in voorgaande seizoenen ook al bezig gehouden met het kaboutervoetbal en wil dit graag voortzetten. De exacte begindatum wordt terzijnertijd bekend gemaakt via onze kanalen.

Het is bekend dat Kampen al jarenlang geen jeugdelftallen meer heeft. Een belangrijke reden voor het voortzetten van het kaboutervoetbal is om op termijn weer jeugdelftallen op te stellen en zo wordt er gekeken naar de lange termijn voor de club.

Maar… de belangrijkste reden is natuurlijk dat kinderen plezier hebben, door lekker met vriendjes en vriendinnetjes te voetballen. Je kan je kind(eren) aanmelden door middel van te mailen naar vvkabouters@outlook.com

 

De tijden zijn van 10:00 uur tot 11:00 uur, vanaf augustus/september op iedere zaterdag. Het kaboutervoetbal is van toepassing voor kinderen van 3 t/m 7 jaar.

We zien er naar uit om het kaboutervoetbal weer te laten beginnen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*