maandag, september 16, 2024

HomeRegiosportVV Wilsum verlies thuis van CSV '28

VV Wilsum verlies thuis van CSV ’28

-

In een teleurstellende vertoning verloor Wilsum thuis met een pijnlijke 1-7 van CSV ’28, de nummer 2 in de competitie. Hoewel het verlies geflatteerd was, kon het niet verhullen dat het een zware nederlaag was voor de oranjehemden. Na een vroege fout van doelman Malanda kwamen de gasten op voorsprong, maar Wilsum herstelde zich met een benutte strafschop van Patrick Bastiaan. Echter, vlak voor rust sloeg CSV tweemaal toe, waardoor ze met 1-3 leidden bij de rust. Ondanks kansen voor Wilsum in de tweede helft, liep CSV uit tot een overtuigende 1-7 overwinning.

Met degradatie al als feit, had Wilsum nog drie wedstrijden te gaan. De volgende thuiswedstrijd is tegen koploper Ulu Spor, gevolgd door een uitwedstrijd tegen Reaal Dronten. Het doel van Wilsum was om het seizoen toch nog enigszins positief af te sluiten. Hoewel ze goed begonnen, slaagden ze er niet in om de technisch vaardige spelers van CSV effectief te bestrijden. Wilsum kreeg kansen, maar was niet efficiënt genoeg voor het doel. De gasten profiteerden van fouten van Wilsum en bouwden gestaag hun voorsprong uit, wat resulteerde in een zware nederlaag voor de thuisploeg.

Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft Wilsum de laatste kans om thuis punten te pakken tegen Ulu Spor, de koploper in de competitie.