dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurWandelen langs veertig jaar stadsvernieuwingsprojecten

Wandelen langs veertig jaar stadsvernieuwingsprojecten

-

logo

Voor zaterdag 30 november staat weer een cultuurZIEN-wandeling gepland.

Thema van de wandeling is stadsvernieuwing in de afgelopen 40 jaar. De wandeling start om 14.00 uur op de Botermarkt en de deelnamekosten bedragen € 6, – p.p.(met biebpas €  5, -).

Na 40 jaar restaureren en renoveren is het mogelijk om een eerste evaluatie te maken over de verschillende stadsvernieuwingsprojecten in de Kamper binnenstad. Welke projecten zijn geslaagd, waar zijn goede ontwikkeling  te zien en welke zijn de zorgenkindjes. Tijdens de wandeling komt ook de bredere context van stadsvernieuwing in Kampen aan bod. Voor meer informatie: www.cultuurzien.nl of telefoon (038)331 10 24.

De volgende wandeling van cultuurZIEN is op zaterdag 28 december en heeft als thema “Heiligen in de Stad’.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen